Scaunele individuale elegante din al doilea rând al modelului Mazda CX-80, cu consolă centrală și suporturi pentru pahare. Locurile spațioase tip banchetă din al doilea rând ale modelului Mazda CX-80, SUV-ul nostru cu 7 locuri. Al treilea rând de scaune ale modelului Mazda CX-80.

PARTENERUL TĂU VERSATIL PENTRU TOATE AVENTURILE VIEȚII

Noua Mazda CX-80 îți oferă mai multe opțiuni flexibile pentru scaune: poți alege între un model cu 7 locuri cu banchetă pe al doilea rând sau un model cu 6 locuri cu două scaune individuale duale pe al doilea rând - disponibile cu acces facil sau cu o consolă centrală. Pentru o versatilitate optimă, poți rabata scaunele de pe al treilea rând și încă mai încap cu ușurință 5 pasageri și bagajele lor. Atunci când rabatezi complet al 2-lea și al 3-lea rând, capacitatea de încărcare se extinde la 1971 litri, inclusiv spațiul de depozitare de sub podea.

Distribuie

  • Broșura digitală a noului SUV Mazda CX-80.&body=Descoperă noua Mazda CX-80, cel mai spațios SUV pe care l-am lansat vreodată în Europa - un SUV elegant cu trei rânduri de scaune care oferă până la șapte locuri. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Editor Buton Distribuie