Elegantna kapetanska sedišta u drugom redu modela Mazda CX-80 sa centralnom konzolom i držačima za šolje. Prostrana klupa u drugom redu modela Mazda CX-80, našeg SUV-a sa 7 sedišta. Treći red sedišta u modelu Mazda CX-80.

VAŠ PRILAGODLJIVI SAPUTNIK ZA SVE ŽIVOTNE AVANTURE

Potpuno nova Mazda CX-80 nudi vam više opcija broja sedišta: izaberite model sa 7 sedišta koji ima klupu u 2. redu ili model sa 6 sedišta koji ima dva kapetanska sedišta u 2. redu – dostupan sa prolazom ili sa centralnom konzolom. Optimalna prilagodljivost je obezbeđena mogućnošću da preklopite treći red sedišta i na taj način lako prevezete 5 putnika i sav njihov prtljag. Kada preklopite 2. i 3. red sedišta i dobijete potpuno ravnu površinu, kapacitet za prevoz tereta se povećava na 1971 litar uključujući prostor za odlaganje ispod poda.

Podeli

  • Digitalna brošura za novi SUV Mazda CX-80.&body=Otkrijte potpuno novi model Mazda CX-80, najprostraniji SUV koji smo ikada izbacili na tržište Evrope – elegantan SUV su tri reda sedišta u kojima je raspoređeno do sedam sedišta. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/sr-rs/ %0D%0A%0D%0A
  • Veza je kopirana!

  • Taster Prethodno
  • Taster Sledeće
Taster Podeli