Svart lättmetallfälg på Mazda CX-80.
Svart lättmetallfälg på Mazda CX-80.

MATTSVARTA LÄTTMETALL-FÄLGAR

Lättmetallfälgar är det perfekta tillbehöret som gör bilen mer personlig.

Bagagerumsmatta i Mazda CX-80.
Bagagerumsmatta i Mazda CX-80.

BAGAGERUMSMATTA

Skydda bagageutrymmet från lera, blöta skor och våta husdjur. Den här robusta bagagerumsinsatsen är särskilt utformad för att passa din Mazda CX-80 perfekt och har ett Mazda CX-80-emblem i metall. Den upphöjda kanten förhindrar att vatten och spill sipprar ned på bilens textilmatta, vilket skyddar mot onödigt slitage.

Mazda MX-5 RF täckt med ett vitt kapell.
Mazda MX-5 RF täckt med ett vitt kapell.

INFÄLLBAR DRAGKROK

Mazda CX-80 är en perfekt dragbil med fyrhjulsdrift och en maximal dragvikt på hela 2,5 ton. Mazdas dragkrok fälls delvis fram genom en knapptryckning inne i bagageutrymmet, för att det ska vara snabbt och enkelt att fälla fram och fälla in kroken vid behov.

Takräcken monterade på Mazda CX-80.
Takräcken monterade på Mazda CX-80.

TAKRÄCKE

Mazda CX-80 är utrustad med snygga, silverfärgade takrails. Komplettera med lastbågar som gör det enkelt att transportera skrymmande saker på taket.

MAZDA ORIGINAL-TILLBEHÖR

Mazda originaltillbehör tillför stil, komfort och kvalitet som gör körningen ännu mer givande. De är utformade och garanterade att passa din Mazda CX-80 perfekt och är de enda tillbehören som tillverkas enligt samma kvalitetsstandarder som din Mazda.




Dela

  • Digital broschyr för nya Mazda CX-80 SUV.&body=Upptäck helt nya Mazda CX-80, den rymligaste SUV vi någonsin har lanserat i Europa – en elegant treradig SUV med upp till sju platser. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/sv-se/ %0D%0A%0D%0A
  • Länken har kopierats.

  • Föregående-knapp
  • Nästa-knapp
Utgivare Delningsknapp