Mazda CX-80 parkerad framför en byggnad med ett par som går mot den.

MAZDAS EFTERMARKNADSSERVICE 

På Mazda gäller samma precision och engagemang för våra eftermarknadsprodukter och -tjänster som när vi tillverkar våra bilar. Från originaldelar och tillbehör till Mazdaauktoriserad service och uppkopplade tjänster – vi finns här för att tillgodose dina behov under hela bilens livslängd.

MAZDAS ORIGINALTILLBEHÖR

Designade och garanterade att passa din Mazda CX-80 perfekt.

MAZDA-ORIGINAL RESERVDELAR

Tillverkade enligt samma kvalitetsstandard som din Mazda.

ÄGARTJÄNSTER

Servicebokning online via MyMazda-appen dygnet runt.

GARANTI

3 års nybilsgaranti som gäller upp till 100 000 km och en förlängd komponent-garanti som gäller i upp till 10 år eller 150 000 km.

MAZDA ASSISTANS-SERVICE

Med Mazda-assistansservice kan du vid allvarligare fel få hjälp med bärgning, reparation, hyrbil eller hotell. Mazda- assistansservice gäller i 3 år, men om du servar din bil på en auktoriserad Mazda‑verkstad förlängs den, vid varje servicetillfälle med ett år i taget i upp till 10 år

MYMAZDA-APPEN

En sömlöst uppkopplad upplevelse med din bil. Se aktuell fordonsstatus eller hitta bilen på kartan, möjligheterna är många. 



Dela

  • Digital broschyr för nya Mazda CX-80 SUV.&body=Upptäck helt nya Mazda CX-80, den rymligaste SUV vi någonsin har lanserat i Europa – en elegant treradig SUV med upp till sju platser. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/sv-se/ %0D%0A%0D%0A
  • Länken har kopierats.

  • Föregående-knapp
  • Nästa-knapp
Utgivare Delningsknapp