De eleganta kaptensstolarna på andra raden i Mazda CX-80 med mittkonsol och mugghållare. De rymliga bänksätena på andra raden i Mazda CX-80, vår SUV med 7 platser. Den tredje sätesraden i Mazda CX-80.

DIN MÅNGSIDIGA FÖLJESLAGARE PÅ LIVETS ALLA ÄVENTYR

Mazda CX-80 har flera sätesalternativ. Välj mellan 7 platser med ett helt baksäte på andra sätesraden eller 6 platser med dubbla kaptensstolar på andra raden med individuell justering av benplats och ryggstödslutning. För optimal mångsidighet kan du enkelt fälla ned sätena på tredje raden och få ett plant lastgolv med plats för upp till fem passagerare plus rejält bagage. Lastkapaciteten kan utökas till hela 1 971 liter, inklusive förvaringsutrymmet under golvet, när du fäller ned andra och tredje raden helt och lastar upp till innertaket.

Dela

  • Digital broschyr för nya Mazda CX-80 SUV.&body=Upptäck helt nya Mazda CX-80, den rymligaste SUV vi någonsin har lanserat i Europa – en elegant treradig SUV med upp till sju platser. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx80/2024/1/sv-se/ %0D%0A%0D%0A
  • Länken har kopierats.

  • Föregående-knapp
  • Nästa-knapp
Utgivare Delningsknapp