Τα δερμάτινα καθίσματα με βίγκαν δέρμα του Mazda MX-30
Τα δερμάτινα καθίσματα με βίγκαν δέρμα του Mazda MX-30

Σχεδιασμένο ειδικά για το Mazda MX‑30, το νέο premium vintage τεχνητό δέρμα της Mazda έχει την ίδια ελαστική, ζεστή απαλότητα με το γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας. Αλλά αυτό το βίγκαν δέρμα παράγεται χρησιμοποιώντας νερό και όχι οργανικούς διαλύτες, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον περιβαλλοντικό του αντίκτυπο.

Παραδοσιακός φελλός στον δίσκο της κονσόλας στο εσωτερικό του SUV Mazda MX-30
Παραδοσιακός φελλός στον δίσκο της κονσόλας στο εσωτερικό του SUV Mazda MX-30

Ο παραδοσιακός φελλός που χρησιμοποιείται στον δίσκο της κονσόλας και στο εσωτερικό των λαβών των θυρών έχει σχεδιαστεί για να δίνει έμφαση στην υφή και στην οπτική ζεστασιά του υλικού. Αν και προσφέρει την ίδια οπτική και απτική ζεστασιά με άλλα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, ο φελλός έχει ιδιαίτερα χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η αιωρούμενη κεντρική κονσόλα του Mazda MX-30
Η αιωρούμενη κεντρική κονσόλα του Mazda MX-30

Η οδηγοκεντρική θέση οδήγησης, με αιωρούμενη κεντρική κονσόλα, συνδυάζει το στυλ με την εργονομία και τη διαισθητική λειτουργία. Ο οδηγός βρίσκεται αναμφισβήτητα στο επίκεντρο αυτού του αυτοκινήτου.

Παραδοσιακός φελλός στο εσωτερικό των λαβών των θυρών στο εσωτερικό του SUV Mazda MX-30
Παραδοσιακός φελλός στο εσωτερικό των λαβών των θυρών στο εσωτερικό του SUV Mazda MX-30

Εμπνευσμένη από την παραδοσιακή τέχνη της κατασκευής του ιαπωνικού χαρτιού washi, η ταπετσαρία της πόρτας είναι φινιρισμένη με ένα εντυπωσιακό υλικό, με υφή που μοιάζει να περιέχει αέρα, τονίζοντας την αίσθηση ανοιχτού χώρου που βασίζεται στο υλικό μέσα στην καμπίνα. Το ύφασμα παράγεται από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των πλαστικών απορριμμάτων.

ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στο εσωτερικό του MX‑30, θα απολαύσετε τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης σε ένα ευρύχωρο και φιλόξενο περιβάλλον. Οι σχεδιαστές και οι κορυφαίοι τεχνίτες της Mazda συνδύασαν premium βιώσιμα υλικά και φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία, για να δημιουργήσουν έναν χώρο που ηρεμεί το μυαλό τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών. Η μοναδική χρήση φελλού, ανακυκλωμένων νημάτων και άλλων βιώσιμων υλικών αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας απέναντι στο περιβάλλον, την άνεση και τη δεξιοτεχνία. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικά άνετο εσωτερικό, που σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας.

Κοινοποίηση

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx30/2023/1/el-gr/&text=Mazda MX-30 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx30/2023/1/el-gr/
  • Mazda MX-30 | Ψηφιακό φυλλάδιο | Mazda Europe&body=Ψηφιακό φυλλάδιο του Mazda MX-30 2023, του μοναδικού SUV με την ψυχή ενός roadster. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx30/2023/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση