Το εσωτερικό του Mazda MX-5
 Roadster και το τιμόνι.
Το εσωτερικό του Mazda MX-5
 Roadster και το τιμόνι.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΝΕΣΗ

Το σχολαστικά κατασκευασμένο εσωτερικό διατίθεται με νέα εξαίσια δερμάτινα καθίσματα με διάτρηση που συμπληρώνονται από μια νέα κεντρική κονσόλα με επένδυση από συνθετικό δέρμα. Ζήστε την πολυτέλεια του εκλεκτού δέρματος Nappa. Το απαλό άγγιγμα και οι λεπτοί κόκκοι αποπνέουν μια αίσθηση ποιότητας που ξεπερνά εκείνη του τυπικού δέρματος.

Το ταμπλό με τους μετρητές και το ταχύμετρο του Mazda MX-5
 Roadster.
Το ταμπλό με τους μετρητές και το ταχύμετρο του Mazda MX-5
 Roadster.

Η ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ

Εμπνευσμένο από το κλασικό στυλ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο πίνακας οργάνων σχεδιάστηκε για βέλτιστη ορατότητα με το μεγάλο στροφόμετρο να βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο. Το Mazda MX-5 2024 αναβαθμίστηκε με μαύρο βερνίκι Sikkoku για τις προσόψεις του καντράν για βελτιωμένη αναγνωσιμότητα, ειδικά όταν οδηγείτε με την οροφή κατεβασμένη, όπου τα αντικείμενα του περιβάλλοντος συχνά αντανακλώνται στα καντράν.

Ο δερμάτινος μοχλός ταχυτήτων του Mazda MX-5
 Roadster που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.
Ο δερμάτινος μοχλός ταχυτήτων του Mazda MX-5
 Roadster που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκλεπτυσμένα σχεδιασμένες λεπτομέρειες, όπως το τιμόνι, το χειρόφρενο και ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων από δέρμα που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, αναβαθμίζουν κάθε στιγμή πίσω από το τιμόνι, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ξεχωριστού δεσμού ανάμεσα στον οδηγό και στο MX-5.

Το ταμπλό με τους αεραγωγούς χρωμίου στο Mazda MX-5
 Roadster.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Οι κορυφαίοι τεχνίτες Takumi δημιουργούν ομορφιά με τα σχήματα, τις υφές και τα χρώματα. Κάθε εκατοστό της προσεκτικά κατασκευασμένης καμπίνας μας σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει μια απτική και οπτική εμπειρία με τη χρήση απαλών υφών, ραφών υψηλής ποιότητας και δυναμικών αποχρώσεων του χρωμίου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΦΗ

Απολαύστε την πολυτέλεια, την υψηλή ποιότητα και την άνεση της καμπίνας του Mazda MX-5 , όπου το στυλ συναντά την ιαπωνική δεξιοτεχνία. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την εμφάνιση, το δερμάτινο εσωτερικό είναι εξίσου άνετο και πολυτελές. Το κομψό επίπεδο φινέτσας στο Mazda MX-5 ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ακόμα και των πλέον απαιτητικών οδηγών ως προς το γούστο.

Κοινοποίηση

  • Ψηφιακό φυλλάδιο του Mazda MX-5 και του MX-5 RF&body=Εξερευνήστε το Mazda MX-5 Roadster και το Mazda MX-5 RF 2024, που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη χαρά της οδήγησης. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση