Unutrašnjost Mazde MX-5 Roadster i upravljač.
Unutrašnjost Mazde MX-5 Roadster i upravljač.

LUKSUZNA UDOBNOST

Pedantno oblikovana unutrašnjost uključuje izvanredna nova sjedala s perforiranom kožom i novu središnju konzolu presvučenu sintetičkom kožom. Doživite luksuz fine napa kože – glatke na dodir s malim izbočenjima – koja pruža osjećaj kvalitete koja daleko nadmašuje uobičajenu kožu.

Ploča s instrumentima s pokazivačima i brzinomjerom u Mazdi MX-5 Roadster.
Ploča s instrumentima s pokazivačima i brzinomjerom u Mazdi MX-5 Roadster.

ELEGANCIJA VIDLJIVOSTI

Inspirirana klasičnim motociklističkim stilom, instrumentna ploča dizajnirana je kako bi se postigla optimalna vidljivost uz veliki mjerač broja o/min u samom središtu. Kazaljke brojača u Mazdi MX-5 2024 istaknute su crnim lakom Sikkoku radi bolje vidljivosti, posebno u vožnji sa spuštenim krovom, kad se na kazaljkama reflektira okolina.

Standardna ručica mjenjača presvučena kožom u Mazdi MX-5 Roadster.
Standardna ručica mjenjača presvučena kožom u Mazdi MX-5 Roadster.

DETALJI KOJI ČINE RAZLIKU

Precizno oblikovani detalji poput standardnog upravljača, parkirne kočnice i ručice mjenjača presvučenih kožom svaki trenutak koji provedete za upravljačem pretvaraju u novo iskustvo i pomažu u stvaranju posebne veze između vozača i Mazde MX-5.

Ploča s instrumentima s kromiranim otvorima za ventilaciju u Mazdi MX-5 Roadster.

REDEFINIRANA PROFINJENOST

Naši Takumi majstori stvaraju ljepotu oblikom, teksturama i bojama. Svaki centimetar našeg pažljivo osmišljenog putničkog prostora dizajniran je kako bi vas privukao taktilnim i vizualnim doživljajem pomoću mekih tekstura, premium šavova i dinamičnih kromiranih akcenata.

PROFINJENA IZRADA SVE DO POSLJEDNJEG ŠAVA

Uživajte u luksuzu visoke kvalitete i udobnosti kokpita i putničkog prostora Mazde MX-5 u kojima se isprepliću elegancija i japanska izrada. Uz kombinaciju funkcije i oblika, unutrašnjost presvučena kožom istovremeno je udobna i luksuzna. Elegantna razina profinjenosti u Mazdi MX-5 ispunjava očekivanja čak i vozača najzahtjevnijeg ukusa.

Podijeli

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1//hr-hr/&text=Mazda MX-5 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1//hr-hr/
  • Digitalna brošura za Mazdu MX-5 i MX-5 RF&body=Istražite Mazdu MX-5 Roadster 2024 i Mazdu MX-5 RF koje su osmišljene kako bi uhvatile samu srž čistog uzbuđenja u vožnji. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1//hr-hr/ %0D%0A%0D%0A
  • Poveznica kopirana!

  • Gumb Prethodno
  • Gumb Sljedeće
Izdavač Gumb Podijeli