A Mazda MX-5
 Roadster belső tere és kormánya.
A Mazda MX-5
 Roadster belső tere és kormánya.

FÉNYŰZŐ KÉNYELEM

A minden részletében kidolgozott belső tér új, gyönyörű megjelenésű perforált bőrülésekkel is elérhető, amelyekhez nagyszerűen illik a szintén új, műbőrrel borított középső konzol. A fényűző nappabőr lágy tapintása és finoman szemcsézett felülete olyan minőségérzetet sugároz, amely messze felülmúlja a hagyományos bőrt.

A Mazda MX-5
 Roadster műszerfala a műszerekkel és a sebességmérővel.
A Mazda MX-5
 Roadster műszerfala a műszerekkel és a sebességmérővel.

A LÁTHATÓSÁG ELEGANCIÁJA

A klasszikus sportos stílusú műszerfal optimális leolvashatóságot biztosít, a nagy fordulatszámmérő pedig elöl központi helyet foglal el. A 2024-es Mazda MX-5 számlapfelületei Sikkoku fekete lakkozást kaptak, hogy jobban leolvashatók legyenek, különösen a nyitott tetős autózáskor, amikor a környezet gyakran tükröződik a számlapokon.

A Mazda MX-5
 Roadster alapfelszereltségébe tartozó bőrbevonatú váltó.
A Mazda MX-5
 Roadster alapfelszereltségébe tartozó bőrbevonatú váltó.

RÉSZLETEK, AMELYEKKEL KITŰNHET A TÖMEGBŐL

Az olyan aprólékosan kidolgozott részletek, mint az alapfelszereltség részét képező bőrbevonatú kormány, kézifék és sebességváltó minden vezetéssel töltött pillanatot feledhetetlenné tesznek, és segítenek megteremteni a vezető és az MX-5 közötti bensőséges kapcsolatot.

A Mazda MX-5
 Roadster műszerfala krómozott szellőzőnyílásokkal.

A KIDOLGOZOTTSÁG ÚJ SZINTJE

Takumi mesterembereink a formák, a textúrák és a színek segítségével valódi szépséget alkotnak. A gondosan felépített utastér minden négyzetcentimétere úgy van kialakítva, hogy a lágy textúrák, a minőségi varrás és a dinamikus krómdíszek kombinációja tapintásra és látványra is vonzó benyomást keltsen.

AZ UTOLSÓ ÖLTÉSIG KÜLÖNLEGES MŰGONDDAL KÉSZÜLT

A Mazda MX-5 fényűző kényelmet kínáló vezető- és utasterében a stílus és a japán kézművesség harmonikus egységet alkot. A funkció és a látvány tökéletes összhangját sugárzó bőrborítású belső tér legalább annyira kényelmes, mint amennyire fényűző. A Mazda MX-5 harmonikus eleganciája még a legigényesebb vezetők ízlésbeli elvárásainak is megfelel.

Megosztás

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/hu-hu/&text=Mazda MX-5 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/hu-hu/
  • Mazda MX-5 és MX-5 RF digitális kiadvány&body=Fedezze fel a 2024-es Mazda MX-5 Roadster és Mazda MX-5 RF modelleket, amelyeket a vezetés színtiszta örömére terveztek. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/hu-hu/ %0D%0A%0D%0A
  • Link másolva!

  • Előző gomb
  • Következő gomb
Közzétevő Megosztás gomb