Close-up van de motor van de Mazda MX-5
.

SENSATIE VERZEKERD

Onze Skyactiv-G-motoren verzekeren vlotte, sportieve ritten die u de nodige sensatie bieden wanneer u dat wil. Mede dankzij het nieuwe asymmetrische differentieel met beperkte slip is de Mazda MX-5 nog wendbaarder en comfortabeler. Kies één van onze twee efficiënte benzinemotoren met directe injectie: de 1.5 L Skyactiv-G met 132 pk en de 2.0 L Skyactiv-G met 184 pk. Beide motoren leveren indrukwekkende prestaties, zijn zeer zuinig en stoten weinig CO2 uit.

GECOMBINEERD BRANDSTOFVERBRUIK1

6,2-7,8 l / 100 km

GECOMBINEERD CO2 UITSTOOT1

140-171 g / km

Vermogen [max. vermogen] (kW/tpm)

Skyactiv-G 132 pk : 97/7000
Skyactiv-G 184 pk : 135/7000


1 Het verbruik en de CO2-uitstoot worden berekend conform de WLTP-test (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test procedure). De WLTP-test vindt plaats op een uniforme, gestandariseerde en gecontroleerde wijze in het testlabo op basis van een testcyclus. Het verbruik en de CO2 uitstoot wordt daarenboven gemeten op basis van een voertuig met een basisuitrusting zoals beschikbaar op het moment van de meting. Optionele uitrustingen, rijstijl, verkeersomstandigheden en omgevingsfactoren kunnen deze gegevens beïnvloeden. Het daadwerkelijke verbruik en CO2-uitstoot kan dan ook verschillen van de WLTP-waarde. De verkopende concessiehouder en Mazda zijn hiervoor in geen geval aansprakelijk. Indien u meer informatie wenst met betrekking tot deze waarden en/of hun mogelijke impact op de fiscaliteit van een voertuig, gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder. Meer info over verbuik en CO2 op nl.mazda.be/wltp.


Delen

  • E-brochure Mazda MX-5 Roadster en Mazda MX-5 RF&body=Maak kennis met de Mazda MX-5 Roadster 2024 en de Mazda MX-5 RF 2024, en ervaar hoe opwindend autorijden kan zijn. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/nl-be/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'