Interiorul Mazda MX-5
 Roadster și volanul.
Interiorul Mazda MX-5
 Roadster și volanul.

CONFORTUL DE LUX

Interiorul conceput cu meticulozitate este disponibil cu scaune noi rafinate din piele perforată, însoțite de noua consolă centrală învelită în piele sintetică. Experimentează luxul pielii fine Nappa - pielea netedă la atingere și granulația superficială emană un sentiment de calitate care este cu mult peste pielea obișnuită.

Tabloul de bord cu indicatoare și vitezometrul Mazda MX-5
 Roadster.
Tabloul de bord cu indicatoare și vitezometrul Mazda MX-5
 Roadster.

ELEGANȚA VIZIBILITĂȚII

Inspirată de stilul clasic motorsport, tabloul de bord este creat pentru a avea vizibilitate optimă cu un turometru mare, localizat în față și pe centru. Mazda MX-5 2024 a fost modernizată cu lac negru Sikkoku pentru fețele cadranului pentru a îmbunătăți lizibilitatea, mai ales atunci când conduci cu mașina decapotată, caz în care împrejurimile sunt adesea reflectate în cadrane.

Schimbătorul de viteze standard îmbrăcat în piele al Mazda MX-5
 Roadster și volanul.
Schimbătorul de viteze standard îmbrăcat în piele al Mazda MX-5
 Roadster și volanul.

DETALIILE FAC DIFERENȚA

Detaliile fin lucrate, cum ar fi volanul standard îmbrăcat în piele, frâna de mână și schimbătorul de viteze sporesc plăcerea fiecărui moment petrecut la volan, ajutând la crearea unei conexiuni distincte între șofer și Mazda MX-5 .

Tabloul de bord cu guri de ventilație cromate în Mazda MX-5
 Roadster.

REDEFINIREA RAFINAMENTULUI

Maeștrii noștri artizani Takumi creează frumusețe prin forme, texturi și culoare. Fiecare centimetru al habitaclului nostru construit cu grijă este conceput să te atragă prin intermediul experienței tactile și vizuale, utilizând texturi fine, cusături premium și accente cromate dinamice.

FINISAJE SPLENDIDE, PÂNĂ LA ULTIMA CUSĂTURĂ

Delectează-te cu luxul, cu calitatea înaltă și cu confortul cabinei și habitaclului Mazda MX-5 , unde stilul se îmbină cu măiestria japoneză. Combinând funcția cu forma, interiorul din piele este la fel de confortabil pe cât este de luxos. Un nivel elegant de rafinament al Mazda MX-5 răspunde așteptărilor celor mai exigenți șoferi.

Distribuie

  • Broșura digitală Mazda MX-5 și Mazda MX-5 RF&body=Explorează Mazda MX-5 2024 Roadster și Mazda MX-5 RF, concepute pentru a capta extazul de a conduce. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!

  • Buton Anterior
  • Buton Următor
Editor Buton Distribuie