Interiér Mazdy MX-5 Roadster a volant.
Interiér Mazdy MX-5 Roadster a volant.

LUXUS A KOMFORT

Starostlivo vyhotovený interiér vozidla je k dispozícii s novými skvostnými sedadlami s perforovanou kožou, ktoré dopĺňa nová stredová konzola potiahnutá syntetickou kožou. Zažite luxusný pocit z kože Nappa – hladký povrch a jemná zrnitosť vyžarujú kvalitu, ktorá výrazne prekonáva štandardnú kožu.

Prístrojová doska Mazdy MX-5 Roadster s ukazovateľmi a tachometrom.
Prístrojová doska Mazdy MX-5 Roadster s ukazovateľmi a tachometrom.

ELEGANCIA A PREHĽADNOSŤ

Prístrojový panel je inšpirovaný klasickým štýlom pretekárskych vozidiel a navrhnutý s ohľadom na prehľadnosť, s veľkým otáčkomerom umiestneným uprostred. Pozadie ukazovateľov vo vozidle Mazda MX-5 2024 je teraz lakované čiernym lakom Sikkoku, ktorý zlepšuje čitateľnosť, najmä pri jazde so zloženou strechou, keď hrozí, že na pozadí ukazovateľov sa bude odrážať okolie.

Štandardná kožená hlavica radiacej páky Mazdy MX-5 Roadster.
Štandardná kožená hlavica radiacej páky Mazdy MX-5 Roadster.

DETAILY, KTORÉ PRINÁŠAJÚ ZMENU

Precízne spracované detaily, ako napríklad kožený volant, rukoväť parkovacej brzdy a hlavica radiacej páky, ktoré sú súčasťou štandardnej výbavy, posúvajú každý okamih na volantom vozidla na vyššiu úroveň a pomáhajú vytvoriť úzke spojenie medzi vodičom a Mazdou MX-5.

Prístrojová doska Mazdy MX-5 Roadster s chrómovanými detailmi.

NOVÁ ÚROVEŇ VYCIBRENOSTI

Naši majstrovskí remeselníci Takumi vytvárajú krásu prostredníctvom tvarov, štruktúr a farieb. Každý centimeter starostlivo vyhotovenej kabíny vozidla je navrhnutý tak, aby vás hýčkal hmatovými a vizuálnymi zážitkami vďaka jemným textúram, prémiovému prešívaniu a dynamickým chrómovým doplnkom.

PRECÍZNE SPRACOVANIE DO POSLEDNÉHO STEHU

Potešte sa luxusnou kvalitou a komfortom kokpitu a kabíny Mazdy MX-5, v ktorej sa spája štýl a japonské remeselné umenie. Kožený interiér, ktorý umne spája funkčnosť a formu, je prináša rovnakú mieru komfortu a luxusu. Interiér modelu Mazda MX-5 svojou eleganciou a kultivovanosťou uspokojí vkus aj tých najnáročnejších vodičov.

Zdieľať

  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/sk-sk/&text=Mazda3 | Digital Brochure | Mazda Europe
  • https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/sk-sk/
  • Digitálna brožúra k vozidlu Mazda MX-5 a MX-5 RF&body=Preskúmajte vozidlá Mazda MX-5 Roadster a Mazda MX-5 RF 2024 navrhnuté na dosiahnutie čistej radosti z jazdy.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/sk-sk/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz skopírovaný!

  • Tlačidlo Späť
  • Tlačidlo Ďalej
Vydavateľ Tlačidlo Zdieľať