Интериорът на Mazda MX-5 Roadster и воланът.
Интериорът на Mazda MX-5 Roadster и воланът.

ЛУКС И КОМФОРТ

Прецизно изработеният интериор се предлага с разкошен нов кожен салон в съчетание с новата централна конзола със синтетична кожа. Изпитайте лукса от първокласната кожа Напа – нежността при допир и фината текстура вдъхват усещане за качество, което е несравнимо с обикновената кожа.

Таблото с измервателни уреди и скоростомер на Mazda MX-5 Roadster.
Таблото с измервателни уреди и скоростомер на Mazda MX-5 Roadster.

ЕЛЕГАНТНОСТ И ДОБРА ВИДИМОСТ

Вдъхновено от класическия стил при моторните спортове, арматурното табло е проектирано за оптимална видимост, като големият оборотомер е разположен на преден план в центъра. Mazda MX-5, модел 2024 г., е обновена с черен лак Sikkoku за циферблатите, за да се подобри четливостта, особено при шофиране със свален покрив, когато околната среда често се отразява в тях.

Стандартният кожен скоростен лост на Mazda MX-5 Roadster.
Стандартният кожен скоростен лост на Mazda MX-5 Roadster.

ДЕТАЙЛИТЕ СА ОТ КЛЮЧОВО ЗНАЧЕНИЕ

Луксозно изработените детайли, като стандартния волан с кожена тапицерия, спирачката за паркиране и скоростния лост, правят специален всеки момент зад волана и помагат за създаването на уникална връзка между водача и MX-5.

Таблото с хромирани въздуховоди в Mazda MX-5 Roadster.

ПРЕОТКРИВАНЕ НА ИЗТЪНЧЕНОСТТА

Нашите майстори Takumi пресъздават красота чрез формите, текстурата и цветовете. Всеки сантиметър от внимателно конструираното купе е проектирано така, че да Ви осигури тактилно и визуално изживяване с помощта на меки текстури, първокласни шевове и динамични хромирани акценти.

ФИНА ИЗРАБОТКА ДО ПОСЛЕДНИЯ ШЕВ

Насладете се на лукса, високото качество и комфорта на кокпита и купето на Mazda MX-5, където стилът се съчетава с японското майсторство. Комбинация на функционалност и форма – коженият интериор е толкова удобен, колкото е и луксозен. Елегантното ниво на изтънченост на Mazda MX-5 отговаря на очакванията дори и от най-взискателните шофьори, когато става въпрос за вкус.

Споделяне

  • Дигитална брошура Mazda MX-5 и MX-5 RF&body=Разгледайте моделите от 2024 г. Mazda MX-5 Roadster и Mazda MX-5 RF, създадени за истинско въодушевление от шофирането. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/2/bg-bg/ %0D%0A%0D%0A
  • Връзката е копирана!

  • Бутон “Назад”
  • Бутон “Напред”
Бутон “Споделяне”