Interiér Mazdy MX-5 Roadster a volant.
Interiér Mazdy MX-5 Roadster a volant.

LUXUSNÍ POHODLÍ

Pečlivě zpracovaný interiér nabízí nová sedadla s perforovanou kůží, doplněná novou středovou konzolou potaženou syntetickou kůží. Vyzkoušejte luxus jemné kůže Nappa – hladké na dotek a s mělkou strukturou vyzařující pocit kvality, která dalece přesahuje běžnou kůži.

Palubní deska Mazdy MX-5 Roadster s ukazateli a tachometrem.
Palubní deska Mazdy MX-5 Roadster s ukazateli a tachometrem.

ELEGANCE VIDITELNOSTI

Přístrojový panel inspirovaný klasickým stylem motoristického sportu klade důraz na maximální přehlednost a ústřední místo zaujímá velký otáčkoměr. Mazda MX-5 2024 se vyznačuje luxusním černým lakem Sikkoku na ukazatelích, jenž zlepšuje jejich čitelnost, zejména při jízdě se staženou střechou, kdy se na ukazatelích často odráží okolní světlo.

Standardní řadicí páka Mazdy MX-5 Roadster potažená kůží.
Standardní řadicí páka Mazdy MX-5 Roadster potažená kůží.

DETAILY, NA KTERÝCH ZÁLEŽÍ

Precizně zpracované detaily, jako je standardně dodávaný kůží potažený volant, parkovací brzda a řadicí páka, povyšují každý okamžik za volantem a pomáhají vytvořit jedinečné spojení mezi řidičem a Mazdou MX-5.

Palubní deska Mazdy MX-5 Roadster s chromovanými větracími otvory.

NOVÁ DEFINICE KULTIVOVANOSTI

Naši řemeslní mistři Takumi vytvářejí krásu prostřednictvím tvarů, textur a barev. Každý centimetr naší pečlivě tvarované kabiny je navržen tak, aby zaujal vaše hmatové a vizuální vnímání měkkými texturami, prvotřídním prošíváním a dynamickými chromovanými prvky.

DOKONALE VYTVOŘENÉ AŽ PO POSLEDNÍ STEH

Vychutnejte si vysokou kvalitu luxusu a pohodlí kabiny Mazdy MX-5, kde se styl snoubí s japonským řemeslným zpracováním. Kožený interiér, který kombinuje funkčnost s formou, je stejně pohodlný jako luxusní. Elegantní úroveň kultivovanosti v Mazdě MX-5 splňuje očekávání i těch nejnáročnějších řidičů, co se týče vkusu.

Sdílet

  • Digitální brožura pro Mazdu MX-5 a MX-5 RF&body=Poznejte Mazdu MX-5 Roadster 2024 a Mazdu MX-5 RF, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly čistou radost z jízdy. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/2/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydavatel Tlačítko Sdílet