Notranjost Mazde MX-5 Roadster in volanski obroč.
Notranjost Mazde MX-5 Roadster in volanski obroč.

RAZKOŠNO UDOBJE

Skrbno izdelana notranjost je na voljo z novimi odličnimi sedeži, oblazinjenimi s perforiranim usnjem, ki jih dopolnjuje nova sredinska konzola z oblogo iz umetnega usnja. Občutite razkošje prefinjenega usnja nappa – mehek dotik in plitva zrnatost zagotavljata občutek kakovosti, ki daleč presega običajno usnje.

Armaturna plošča z merilniki in števcem hitrosti v Mazdi MX-5 Roadster.
Armaturna plošča z merilniki in števcem hitrosti v Mazdi MX-5 Roadster.

ELEGANCA VIDLJIVOSTI

Instrumentna plošča je zasnovana po navdihu klasičnih športnih avtomobilov in zagotavlja optimalno vidljivost z velikim števcem vrtljajev, ki je postavljen v sredino spredaj. Mazda MX‑­5 je zdaj izpopolnjena s črnim lakom Sikkoku na številčnicah za boljšo berljivost, zlasti med vožnjo z odprto streho, ko se okolica pogosto zrcali na merilnikih.

Serijsko usnjeno oblazinjenje prestavne ročice Mazde MX-5 Roadster.
Serijsko usnjeno oblazinjenje prestavne ročice Mazde MX-5 Roadster.

PODROBNOSTI, KI POSKRBIJO ZA RAZLIKO

Natančno izdelani detajli, kot so serijsko usnjeno oblazinjenje volana, ročice parkirne zavore in prestavne ročice, izboljšajo vsak trenutek za volanom in pomagajo ustvariti izrazito povezavo med voznikom in Mazdo MX‑­5.

Armaturna plošča s kromiranimi zračniki v Mazdi MX-5 Roadster.

NOVA DEFINICIJA PREFINJENOSTI

Naši rokodelski mojstri Takumi ustvarjajo lepoto z obliko, strukturo in barvo. Vsak centimeter skrbno izdelane kabine je zasnovan tako, da z mehkimi strukturami, vrhunskimi šivi in dinamičnimi kromiranimi poudarki navduši z otipom in vizualno izkušnjo.

VRHUNSKA IZDELAVA DO ZADNJEGA ŠIVA

Uživajte v razkošni odlični in udobni kabini Mazde MX‑­5, v kateri se dopolnjujeta slog in japonska izdelava. Usnjeno oblazinjenje, ki združuje funkcionalnost in obliko, je udobno in razkošno. Elegantna prefinjenost v Mazdi MX‑­5 s slogom in udobjem navduši tudi najbolj zahtevne voznike.

Delite

  • Digitalni katalog z Mazdo MX-5 in Mazdo MX-5 RF&body=Oglejte si Mazdo MX-5 Roadster in Mazdo MX-5 RF, ki sta zasnovani tako, da navdušita s čistim veseljem do vožnje. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/2/sl-si/ %0D%0A%0D%0A
  • Povezava je kopirana!

  • Gumb Prejšnji
  • Gumb Naslednji
Založnik Gumb Deli