Mazda2 Hybrid zaparkovaná u zdi. Přední černé lité kolo bílé Mazdy2 Hybrid. Zaparkovaná bílá Mazda2 Hybrid, která ukazuje design a prvky přední části vozu. Logo Mazda2 Hybrid na zadní straně.

UVÁŽLIVÝ DESIGN S PŘEKVAPENÍM

Designéři pečlivě zachovali prvky našeho designového jazyka Kodo – Duše v pohybu a vytvořili vůz s hravými, atraktivními detaily, které zvýrazňují jeho elektrické a ekologické vlastnosti. Dramatické kontury tvarované kapoty elegantně přecházejí do nové odvážné pětibodové mřížky chladiče a předního nárazníku s tvarovanými otvory pro přívod vzduchu, což podtrhuje celkový dojem pohybu. V zadní části je po celé šířce světelná lišta, na jejíchž obou koncích se nacházejí sdružené LED světlomety. Tento exkluzivní tvar doplňuje široký, zatmavený spodní panel nárazníku, který umocňuje širokou a nápadnou zadní část vozu Mazda2 Hybrid pro rok 2024.

Sdílet

  • Nová Mazda2 Hybrid poskytuje mimořádně úsporný provoz a nízké emise a díky podpoře elektrické síly se na jeden litr benzinu dostanete ještě dále. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda2-hybrid/2024/1/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydavatel Tlačítko Sdílet