Interiér Mazdy2 Hybrid na straně řidiče a panel palubní desky.
Interiér Mazdy2 Hybrid na straně řidiče a panel palubní desky.

KABINA NAVRŽENA PRO KOMFORT

Kabina je uzpůsobena pro řidiče zevnitř i zvenčí – vyniká bohatou výbavou pro pohodlí i snadné ovládání. Standardní výbava zahrnuje zadní parkovací kameru, adaptivní tempomat a automatickou klimatizaci. Nový 9palcový dotykový displej navíc podporuje bezdrátové technologie Apple CarPlay™ a Android Auto™, takže snadno připojíte svůj telefon a můžete používat funkce aplikací přímo na velké obrazovce.

Standardní volant Mazdy2 Hybrid potažený kůží.
Standardní volant Mazdy2 Hybrid potažený kůží.

DŮMYSLNÝ INTERIÉR

Mazda2 Hybrid byla navržena tak, aby ve svém důmyslném a pečlivě zpracovaném interiéru vytvářela pohodové a zároveň podnětné prostředí pro řízení. Design zaměřený na řidiče vyniká ergonomickou přesností snadno přístupných ovládacích prvků a řadou stylových kombinací barev a materiálů.

Head up displej vozu Mazda2 Hybrid zobrazující tachometr a informace v reálném čase.
Head up displej vozu Mazda2 Hybrid zobrazující tachometr a informace v reálném čase.

PROJEKČNÍ HEAD UP DISPLEJ

Sledujte vozovku a zároveň svou rychlost. Volitelný 10palcový projekční head up displej Mazda promítá aktuální rychlost, rychlostní omezení, navigaci a další užitečné informace přímo na čelní sklo v zorném poli řidiče.

Palubní deska a automatická klimatizace vozu Mazda2 Hybrid.
Palubní deska a automatická klimatizace vozu Mazda2 Hybrid.

AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE

Podle vašich představ. Stačí nastavit oblíbenou teplotu v interiéru a automatická klimatizace Mazda se postará o zbytek.

VYTVOŘENA PRO KOMFORT

V kabině je vše intuitivně rozmístěno tak, abyste se co nejméně namáhali a mohli si užít příjemnou jízdu. Právě díky tomuto smyslu pro detail je Mazda2 Hybrid pro rok 2024 tak výjimečná. Zažijte mimořádné pohodlí díky vysoce kvalitním materiálům, které vytvářejí smyslnost a rafinovanost. Design kabiny maximalizuje výhled do všech stran a zároveň vyzdvihuje prostornost, které se dostává všem cestujícím. Nabízí více než dostatečný prostor až pro pět cestujících a 286 litrů úložného prostoru pro vše, co potřebujete na nejrůznější výlety – krátké i dlouhé.

Sdílet

  • Nová Mazda2 Hybrid poskytuje mimořádně úsporný provoz a nízké emise a díky podpoře elektrické síly se na jeden litr benzinu dostanete ještě dále. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazda2-hybrid/2024/1/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydavatel Tlačítko Sdílet