Черни капаци на огледалата за Вашата Mazda CX-30 добавят малко двуцветен привкус.
Черни капаци на огледалата за Вашата Mazda CX-30 добавят малко двуцветен привкус.

КАПАК НА ОГЛЕДАЛОТО НА ВРАТАТА

Допълнете невероятния цвят на екстериора на Вашата Mazda CX-30 с малко двуцветен привкус. Черните капаци на огледалата подчертават стилния дизайн на екстериорните огледала, като създават контраст с цвета на купето. Предлагат се и в сребристо.

Стилни светещи предпазни планки на праговете за Mazda CX-30.
Стилни светещи предпазни планки на праговете за Mazda CX-30.

СВЕТЕЩА ПРЕДПАЗНА ПЛАНКА НА ПРАГОВЕТЕ

Защитете праговете на вратата от драскотини и ожулвания и подобрете външния вид на Вашата Mazda CX-30 с тези стилни светещи предпазни планки на праговете.

Издръжливо покривало за багажника за Mazda CX-30.
Издръжливо покривало за багажника за Mazda CX-30.

ГУМЕНО ВАНА ЗА БАГАЖНИКА

Защитете багажника си от кал, подгизнали обувки и мокри домашни любимци. Тази издръжлива гумена вана за багажника е специално разработено да пасва идеално на Вашата Mazda CX-30 и включва метална плочко с логото на CX-30. Повдигнатият ръб не позволява на водата и на разлети течности да проникват във вътрешния под, предпазвайки Вашият автомобил захабяване.

Спортен аеродинамичен протектор за Mazda CX-30.
Спортен аеродинамичен протектор за Mazda CX-30.

Преден аеродинамичен пАКЕТ

Добавете усещане динамика към Вашата Mazda CX-30 с нашия спортен аеродинамичен протектор. Аеродинамичният дизайн в Brilliant Black включва внимателно изработени вложки в Satin Chrome, които подобряват визуалната издържаност на Вашия SUV. Трябва да се монтира заедно със задния и страничния аеродинамичен протектор.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШАТА MAZDA CX-30

Оригиналните аксесоари на Mazda предлагат стила, комфорта, качеството и удовлетвореността, които правят шофирането на Mazda още по-възнаграждаващо. Проектирани и гарантирани да пасват идеално на Вашата Mazda CX-30, както отвътре, така и отвън, те са единствените аксесоари, създадени със същите стандарти за качество като вашата Mazda.

Споделяне

  • Mazda CX-30 | Дигитална брошура | Mazda Europe&body=Обединявайки елегантно плавната красота на купето и смелата здравина на SUV, Mazda CX-30 2025 е създадена да Ви отведе навсякъде с комфорт. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/bg-bg/%0D%0A%0D%0A
  • Връзката е копирана!

  • Бутон „Назад“
  • Бутон „Напред“
Бутон „Споделяне“