Mazda CX-30 Nagisa Special Version, гледана отпред, паркирана до тухлена сграда. Интериор на Mazda CX-30 Nagisa Special Version със седалки от черен велур и изкуствена кожа Terracotta.

NAGISA SPECIAL VERSION

Неповторимо величествена, ексклузивната лимитирана серия Mazda CX-30 Nagisa е олицетворение на елегантността. Създадена в Япония във всяко едно отношение, нейният деликатно луксозен дизайн и оборудване осигуряват изключително изживяване при шофиране. Интериорът Nagisa е произведение на изкуството, отличаващо се с изтънчени седалки в черен велур и кожа Leatherette в цвят Теракота, със същия велур Laganu, използван на тапицерията на таблото – всички акцентирани с контрастен шев Теракота. Полирани черни и Gunmetal елементи завършват купето в елегантен стил. Но освен впечатляващите екстри в дизайна, Mazda CX-30 Nagisa е оборудвана с усъвършенствани технологии, за да подобри изживяването при шофиране. Седалка на водача е с електрическо задвижване и памет за позицията, проекционният дисплей на предното стъкло и паметта на външните огледала могат да се персонализират, за да отговарят на всички нужди. Първокласната звукова система BOSE®, включваща уникалната технология BassMatch, осигурява интензивно и мощно изживяване при слушане. Отвън черната предна решетка е в хармония с черните външни огледала и 18-инчовите колела. Резултатът е обтекаем външен вид, който излъчва елегантен спортен дух.

Споделяне

  • Mazda CX-30 | Дигитална брошура | Mazda Europe&body=Обединявайки елегантно плавната красота на купето и смелата здравина на SUV, Mazda CX-30 2025 е създадена да Ви отведе навсякъде с комфорт. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/bg-bg/%0D%0A%0D%0A
  • Връзката е копирана!

  • Бутон „Назад“
  • Бутон „Напред“
Бутон „Споделяне“