Černé kryty zrcátek pro vaši Mazdu CX-30 dodávají trochu elegance dvou odstínů.
Černé kryty zrcátek pro vaši Mazdu CX-30 dodávají trochu elegance dvou odstínů.

KRYT VNĚJŠÍHO ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA

Zvýrazněte nádhernou barvu interiéru své Mazdy CX-30 použitím dvou různých odstínů. Černé kryty vnějších zrcátek zdůrazňují jejich stylový design a nádherně kontrastují s barvou karoserie. K dispozici jsou i ve stříbrné barvě.

Stylové osvětlené lišty prahů pro Mazdu CX-30.
Stylové osvětlené lišty prahů pro Mazdu CX-30.

OSVĚTLENÁ LIŠTA PRAHU

Chraňte prahy svých dveří před poškrábáním a oděrkami a zmodernizujte vzhled své Mazdy CX-30 těmito stylovými osvětlenými lištami prahů.

Odolná vložka zavazadlového prostoru pro Mazdu CX-30.
Odolná vložka zavazadlového prostoru pro Mazdu CX-30.

ODOLNÁ VLOŽKA ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU

Chraňte svůj zavazadlový prostor před blátem, promočenými botami a mokrými domácími mazlíčky. Tato odolná vložka zavazadlového prostoru je navržena tak, aby dokonale ladila s vaší Mazdou CX-30, a je opatřena kovovým emblémem modelu CX-30. Zvýšený okraj zabraňuje prosakování vody a jejími rozlití na váš interiérový kobereček a chrání vaši investici před každodenním opotřebením.

Sportovní spoilery pod nárazník pro Mazdu CX-30.
Sportovní spoilery pod nárazník pro Mazdu CX-30.

Spoiler pod přední nárazník

Dodejte své Mazdě CX-30 nádech závodního vozu díky našemu sportovnímu spoileru pod nárazník. Aerodynamický design v barvě Brilliant Black obsahuje pečlivě vytvarované vložky v barvě Satin Chrome, které posilují vzhled odolnosti vašeho SUV. Je nutné je namontovat společně se spoilerem pod zadní nárazník a bočními prahovými lištami.

PERSONALIZUJTE SVOU MAZDU CX-30

Originální příslušenství Mazda nabízí styl, pohodlí, kvalitu a spokojenost, díky kterým je řízení Mazdy ještě příjemnější. Je navrženo a garantováno tak, aby perfektně doplňovalo vaší Mazdu CX-30 uvnitř i vně – jedná se o jediné příslušenství vyrobené podle stejných standardů kvality jako vaše Mazda.

Sdílet

  • Mazda CX-30 | Digitální příručka | Mazda Europe&body=Mazda CX-30 pro rok 2025, v níž se elegantně snoubí plynulá krása kupé a odvážná houževnatost SUV, byla navržena tak, aby vás pohodlně dovezla kamkoli. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydal Tlačítko Sdílet