Mazda CX-30 Nagisa Special Version při pohledu zepředu, zaparkovaná vedle zděné budovy. Interiér Mazdy CX-30 Nagisa Special Version se sedadly potaženými černým semišem a umělou kůží Terracotta.

LIMITOVANÁ SÉRIE NAGISA

Exkluzivní limitovaná série Mazda CX-30 Nagisa, která je nezaměnitelně majestátní, je ztělesněním elegance. V každém ohledu je zrozena v Japonsku a jeho jemně luxusní design a výbava přinášejí výjimečný požitek z jízdy. Interiér modelu Nagisa je uměleckým dílem s důmyslně řešenými sedadly potaženými černým semišem a umělou kůží Terracotta, se stejným černým umělým semišem Leganu® použitým na palubní desce – to vše zvýrazněné kontrastním prošíváním Terracotta. Celou kabinu elegantně doplňují leštěné prvky v barvě černé a Gunmetal. Kromě revolučních designových doplňků však Mazda CX-30 Nagisa čerpá z vyspělých technologií, které umocňují zážitek z jízdy. Elektricky ovládané sedadlo řidiče, Head up displej a paměť vnějších zpětných zrcátek lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly všem potřebám. Prémiový audiosystém Bose® s jedinečnou technologií BassMatch poskytuje intenzivní a silný zážitek z poslechu. Černá přední mřížka ladí s černými zpětnými zrcátky a 18“ koly a vytváří aerodynamický vzhled, z něhož vyzařuje elegantní sportovní charakter.

Sdílet

  • Mazda CX-30 | Digitální příručka | Mazda Europe&body=Mazda CX-30 pro rok 2025, v níž se elegantně snoubí plynulá krása kupé a odvážná houževnatost SUV, byla navržena tak, aby vás pohodlně dovezla kamkoli. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/cs-cz/ %0D%0A%0D%0A
  • Odkaz zkopírován!

  • Tlačítko Předchozí
  • Tlačítko Další
Vydal Tlačítko Sdílet