De sorte sidespejle til din Mazda CX-30 giver lidt ekstra to-tonet flair.
De sorte sidespejle til din Mazda CX-30 giver lidt ekstra to-tonet flair.

SIDESPEJLE

Kombiner karrosseriets farvestrålende lak på din Mazda CX-30 med to-tonet flair. De sorte sidespejle fremhæver sidespejlenes stilfulde design og skaber en kontrast til karrosserifarven. Fås også i sølvfarve.

Stilfulde oplyste dørtrinsbeskyttere til Mazda CX-30.
Stilfulde oplyste dørtrinsbeskyttere til Mazda CX-30.

DØRTRINSBESKYTTER MED LYS

Beskyt dine dørkarme mod ridser og skrammer, og gør din Mazda CX-30 endnu flottere med disse stilfulde oplyste dørtrinsbeskyttere.

Robust bagagerumsbakke til Mazda CX-30.
Robust bagagerumsbakke til Mazda CX-30.

ROBUST BAGAGERUMSMÅTTE

Beskyt dit bagagerum mod mudder, fugtige sko og våde kæledyr. Denne slidstærke bagagerumsmåtte er specialdesignet til at passe perfekt til din Mazda CX-30 og har et Mazda CX-30-badge i metal. Den forhøjede kant forhindrer vand og spild i at sive ned i bundmåtten, hvilket beskytter din investering mod hverdagens slitage.

Sporty skørter til Mazda CX-30.
Sporty skørter til Mazda CX-30.

Frontspoiler

Tilføj et strejf af motorsport til din Mazda CX-30 med vores sporty skørter. Aero-designet i Brilliant Black har omhyggeligt udformede indsatser i satinkrom, der giver din SUV et endnu stærkere udseende. Skal monteres sammen med bageste skørt og sideskørterne.

GØR DIN MAZDA CX-30 MERE PERSONLIG

Originalt Mazda-tilbehør giver en stil, komfort, kvalitet og tilfredshed, der gør det endnu mere berigende at køre i en Mazda. Tilbehøret er designet sådan, at det med garanti passer perfekt til din Mazda CX-30 både inde og ude. Det er det eneste tilbehør, der er bygget efter de samme kvalitetsstandarder som din Mazda.

Del

  • Mazda CX-30 | Digital brochure | Mazda Europe&body=En elegant kombination af skønne former som en coupe og dristig robusthed som en SUV. 2025-modellen af Mazda CX-30 er fremstillet til at få dig frem i total komfort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap