Mazda CX-30 Nagisa Special Version set forfra parkeret ved siden af en murstensbygning. Kabinen i en Mazda CX-30 Nagisa Special Version med sæder i sort ruskind og Terracotta-kunstlæder.

NAGISA

Med sin imponerende fremtoning er Mazda CX-30 Nagisa indbegrebet af elegance. Skabt i Japan, på alle måder, med et diskret luksuriøst design og udstyr, der giver en enestående køreoplevelse. Nagisa-kabinen er et kunstværk med sofistikerede sæder i sort, imiteret ruskind og Terracotta-farvetkunstlæder. Det samme imiterede ruskind bruges på instrumentbrættets beklædning, der også har Terracotta-farvede syninger. Polerede elementer i sort og Gunmetal runder cockpittet af i elegant stil. Men ud over de spændende ekstra designelementer benytter CX-30 Nagisa avanceret teknologi til at forbedre køreoplevelsen. Det elektrisk justerbare førersæde, head-up-displayet og sidespejlenets er udstyret med en memory-funktion. Et førsteklasses BOSE-lydsystem med den unikke BassMatch-teknologi leverer en intens og kraftfuld lytteoplevelse. Udvendigt harmonerer det sorte kølergitter med de sorte sidespejle og 18'' hjul og giver et strømlinet look, med en slank, sportslig udstråling.

Del

  • Mazda CX-30 | Digital brochure | Mazda Europe&body=En elegant kombination af skønne former som en coupe og dristig robusthed som en SUV. 2025-modellen af Mazda CX-30 er fremstillet til at få dig frem i total komfort. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/da-dk/ %0D%0A%0D%0A
  • Linket er kopieret!

  • Forrige knap
  • Næste-knap
Udgiver Del-knap