Το τιμόνι του Mazda CX-30 με όλες τις όμορφες λεπτομέρειές του.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με το ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Mazda Connect είναι εύκολο να παραμένεις συνδεδεμένος με την καθημερινότητά σου. Η νέα μεγαλύτερη και ευκρινέστερη οθόνη αφής 10,25” υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay™ και Android Auto™, ώστε να μπορείς να συνδέεις εύκολα το τηλέφωνό σου και να έχεις τις λειτουργίες της εφαρμογής σου εύκολα προσβάσιμες στη μεγάλη οθόνη. Και με τη νέα λειτουργία Alexa Voice Assistant, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ρυθμίζετε τα πάντα, από τη θερμοκρασία έως τις λίστες αναπαραγωγής σας, μέσω της έξυπνης φωνητικής αναγνώρισης - χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Σε ένα αυτοκίνητο που είναι ιδανικό για περιπέτειες εκτός της πεπατημένης, η νέα λειτουργία πλοήγησης εκτός δρόμου σε προειδοποιεί σε διαδρομές και μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, ακόμα και σε εθνικούς δρυμούς. Η προβολή του χάρτη πλοήγησης είναι πιο διευρυμένη χάρη στα διάφανα πλαίσια οθόνης και η καθοδήγηση πλοήγησης μέσω CarPlay ή Android παρουσιάζεται στην οθόνη Head-Up Display, περιορίζοντας τους περισπασμούς και παρέχοντας πληροφορίες με μια ματιά σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα, για πιο άνετη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, υπάρχουν πλέον δύο θύρες USB Type-C. Ανάλογα με την έκδοση, διατίθεται επίσης ασύρματη φόρτιση Qi.

30.000 διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

Podcast και ηχητικά βιβλία

Λειτουργία SMS/email

Μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Ρυθμίσεις των συστημάτων υποβοήθησης

Έγχρωμο σύστημα πλοήγησης 3D
με δωρεάν ενημερώσεις για 3 έτη

Σύνδεση κινητής τηλεφωνίας μέσω Bluetooth®

Ανεξάρτητη ρύθμιση της οθόνης Head-Up
Display

Ασύρματη φόρτιση

Λογότυπο Apple Carplay

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

Λογότυπο Android auto

Το Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC

* Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και τα άλλα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.

Κοινοποίηση

  • Mazda CX-30 | Ψηφιακό φυλλάδιο | Mazda Europe&body=Συνδυάζοντας με κομψότητα την αέρινη ομορφιά ενός κουπέ με την τολμηρή αντοχή ενός SUV, το Mazda CX-30 2025 σχεδιάστηκε για να σε πηγαίνει παντού με άνεση. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση