Κοντινή λήψη του κινητήρα Skyactiv-X του Mazda CX-30.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

Η τελευταία μας σειρά κινητήρων Skyactiv στο Mazda CX-30 διαθέτει το υβριδικό σύστημα Mazda M Hybrid, το οποίο βοηθάει στη μείωση των εκπομπών CO2 χωρίς επιπτώσεις στην απόδοση. Ο επαναστατικός βενζινοκινητήρας μας e-Skyactiv X χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία της Mazda για να προσφέρει απόδοση με καλύτερη απόκριση και εξοικονόμηση καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Με τον κινητήρα e-Skyactiv G της επιλογής σου και τον επαναστατικό κινητήρα e-Skyactiv X θα απολαμβάνεις αμεσότητα στην απόκριση και δυναμικές επιδόσεις, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου.

Προκειμένου να παρέχεται η καλύτερη δυνατή απόδοση του κινητήρα και να αποφεύγονται σοβαρές βλάβες σε αυτόν, η χρήση αμόλυβδου καυσίμου κορυφαίας ποιότητας* 95 οκτανίων (και άνω) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι είναι πιθανό να μην είναι εύκολη η προμήθεια αυτού του καυσίμου στην απαιτούμενη ποιότητα σε ορισμένες χώρες. Τυχόν βλάβες που οφείλονται στη χρήση ακατάλληλης ποιότητας καυσίμου δεν καλύπτονται από την εγγύηση της Mazda.
* συμπεριλαμβανομένου του E5 ή του E10, όπως αναγράφεται επίσης στην εσωτερική πλευρά της τάπας πλήρωσης.

ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΤΑ WLTP

5.7-6.6 l / 100 km

CO2 / KM 

129-148 g / km

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ

Ρυμουλκούμενο με φρένα (κλίση 12%) 1300 kg

SKYACTIV-X

Μέγ. απόδοση 137 kW / Ροπή 240 Nm


Κοινοποίηση

  • Mazda CX-30 | Ψηφιακό φυλλάδιο | Mazda Europe&body=Συνδυάζοντας με κομψότητα την αέρινη ομορφιά ενός κουπέ με την τολμηρή αντοχή ενός SUV, το Mazda CX-30 2025 σχεδιάστηκε για να σε πηγαίνει παντού με άνεση. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση