ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  • ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

    Το i-Activ AWD σε βοηθά να οδηγείς με σιγουριά στο χιόνι και στη βροχή, ενώ βελτιώνει τις επιδόσεις και σε στεγνό οδόστρωμα. Παρακολουθώντας συνεχώς τα δυναμικά δεδομένα του αυτοκινήτου, αυτό το σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς (AWD) στέλνει τη ροπή στα ελαστικά με τη μεγαλύτερη πρόσφυση, ώστε να εξασφαλίζεται καλό κράτημα σε πρακτικά οποιεσδήποτε οδικές συνθήκες, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και το αίσθημα σιγουριάς σου.

  • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

    Απόλαυσε ασφαλή οδήγηση χωρίς άγχος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το σύστημα αυξάνει την ορατότητα τη νύχτα, βοηθώντας τους οδηγούς να παραμένουν σε εγρήγορση, συνδυάζοντας τρεις τεχνολογίες: Φώτα υψηλής σκάλας χωρίς αντανακλάσεις τα οποία μειώνουν αυτόματα ένα μέρος της φωτισμένης περιοχής ώστε να μην θαμπώνουν άλλους οδηγούς, χαμηλές σκάλες φωτισμού μεγάλης εμβέλειας που φωτίζουν μια ευρύτερη περιοχή σε χαμηλές ταχύτητες και λειτουργία οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο, η οποία βοηθά τον οδηγό να βλέπει μακρύτερα κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα.

  • ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ MAZDA

    Απόλαυσε πιο ξεκούραστη οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο με τον Προσαρμόσιμο αυτόματο πιλότο Mazda. Χρησιμοποιεί ένα ραντάρ για να κρίνει τη σχετική ταχύτητα και απόσταση με το προπορευόμενα αυτοκίνητο και ελέγχει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματός σου. Το σύστημα προσαρμόζεται αυτόματα και διατηρεί μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, μειώνοντας έτσι το βάρος για τον οδηγό σε μεγάλες διαδρομές και σε αυτοκινητόδρομους.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ

    Το Σύστημα παρακολούθησης νεκρής γωνίας καθρεπτών (BSM) της Mazda χρησιμοποιεί ραντάρ που είναι τοποθετημένα στον πίσω προφυλακτήρα για την ανίχνευση οχημάτων που πλησιάζουν από πίσω και στην διπλανή λωρίδα. Προειδοποιεί τους οδηγούς για την παρουσία οχημάτων στη νεκρή γωνία και στις δύο πλευρές, απεικονίζοντας ένα εικονίδιο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέπτη. Αν ο οδηγός χρησιμοποιήσει το φλας για να αλλάξει λωρίδα με ένα όχημα σε νεκρή γωνία, το εικονίδιο θα αναβοσβήσει και θα ηχήσει ένας προειδοποιητικός ήχος "μπιπ".

  • ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

    Όπου και αν σε οδηγήσει το ταξίδι της ζωής, το Mazda CX-30 είναι εξοπλισμένο για να σε μεταφέρει εκεί με ασφάλεια. Με κίνηση σε όλους τους τροχούς (AWD) και 203 mm απόσταση από το έδαφος, είσαι έτοιμος για την επόμενη περιπέτειά σου. Μαζί με τη νέα λειτουργία πλοήγησης εκτός δρόμου, λαμβάνεις προειδοποιήσεις σε διαδρομές και μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, ακόμα και σε εθνικούς δρυμούς.

Ειδοποίηση του συστήματος παρακολούθησης νεκρής γωνίας καθρεπτών του Mazda CX-30 στον εξωτερικό καθρέπτη.

Κοινοποίηση

  • Mazda CX-30 | Ψηφιακό φυλλάδιο | Mazda Europe&body=Συνδυάζοντας με κομψότητα την αέρινη ομορφιά ενός κουπέ με την τολμηρή αντοχή ενός SUV, το Mazda CX-30 2025 σχεδιάστηκε για να σε πηγαίνει παντού με άνεση. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/el-gr/ %0D%0A%0D%0A
  • Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!

  • Κουμπί Προηγούμενο
  • Κουμπί Επόμενο
Κουμπί Κοινοποίηση