Zwarte spiegelkappen voor uw Mazda CX-30 voegen wat tweekleurige flair toe.
Zwarte spiegelkappen voor uw Mazda CX-30 voegen wat tweekleurige flair toe.

SPIEGELKAP

Maak het schitterende exterieur van uw Mazda CX-30 compleet met een touch van tweekleurige elegantie. De zwarte spiegelkappen accentueren zijn stijlvolle design en vormen een contrast met de koetswerkkleur. Ook beschikbaar in zilver.

Stijlvolle verlichte drempelbeschermers voor de Mazda CX-30.
Stijlvolle verlichte drempelbeschermers voor de Mazda CX-30.

VERLICHTE DREMPELBESCHERMERS

Bescherm uw deurdrempels tegen krassen en slijtage en verfraai uw Mazda CX-30 met deze stijlvolle verlichte drempelbeschermers met verlicht CX-30 logo aan de voorzijde.

Duurzame kofferbescherming voor de Mazda CX-30.
Duurzame kofferbescherming voor de Mazda CX-30.

DUURZAME KOFFERBESCHERMER

Bescherm uw koffer tegen modder, doorweekte schoenen en natte huisdieren. Deze duurzame kofferbeschermer is op maat gemaakt om perfect in uw Mazda CX-30 te passen en is voorzien van een metalen CX-30 badge. De verhoogde lip voorkomt dat water en spatten in het interieur terechtkomen. Zo beschermt u uw wagen tegen dagelijkse slijtage en ongelukjes.

Sportieve voorbumperspoiler voor de Mazda CX-30.
Sportieve voorbumperspoiler voor de Mazda CX-30.

Voorbumperspoiler

Geef uw Mazda CX-30 een stoere look met onze sportieve voorbumperspoiler. Het aero-design in Brilliant Black is voorzien van zorgvuldig vervaardigde inzetstukken van gesatineerd chroom. Zo ziet uw SUV er nog stoerder uit. Dit accessoire maakt deel uit van het Silver Linings Pack en moet samen met de achterskirt sierlijst en zijskirt sierlijsten gemonteerd worden.

PERSONALISEER UW MAZDA CX-30

De authentieke accessoires van Mazda ademen stijl, comfort en kwaliteit en maken uw rijervaring nog aangenamer. Omdat ze speciaal ontwikkeld zijn voor de Mazda CX-30, passen ze altijd perfect op en bij uw auto. Bovendien zijn het de enige accessoires die volgens dezelfde kwaliteitsnormen geproduceerd worden als uw Mazda.

Delen

  • Mazda CX-30 | Digitale brochure | Mazda Europe&body=De Mazda CX-30 2025 is ontworpen om u overal in alle comfort te brengen en verenigt op elegante wijze de schoonheid van een coupé met de stoerheid van een SUV. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2023/1/nl-be/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'