Vooraanzicht van de Mazda CX-30 Nagisa Special Version die naast een bakstenen gebouw geparkeerd is. Interieur van de Mazda CX-30 Nagisa Special Version met zwart suède en Terracotta zetelbekleding in kunstleder.

NAGISA

De exclusieve, majestueuze Mazda CX-30 Nagisa is het summum van elegantie. Geniet van Japans vakmanschap in elk detail, en zijn subtiele maar luxueuze onderdelen die u een uitzonderlijke rijervaring bezorgen. Het Nagisa-interieur, met zijn gesofisticeerde zetelbekleding in Terracotta kunstleder en zwart Leganu® Suède met Terracotta stiknaden, trekt meteen alle aandacht. Dezelfde zwart Leganu® Suède komt terug op het dashboard. De Terracotta stiknaden vormen ook een knap contrast op het bovenste deel van het dashboard. Sierelementen in Gunmetal en zwart maken de stijlvolle look van het interieur helemaal af. Maar niet alleen het design van de Mazda CX-30 Nagisa is indrukwekkend: dankzij de elektrisch verstelbare bestuurderszetel vooraan (8 richtingen en lendensteun) met geheugenfunctie gekoppeld aan de head-up display en de zelfdimmende bestuurdersbuitenspiegel kunt u ook rekenen op een nog betere rijcomfort. Het BOSE® premium audiosysteem met de unieke BassMatch-technologie staat garant voor een intense en krachtige muziekbeleving. Aan de buitenkant vormt de radiatorrooster in 'Piano Black' met Dark Metallic-lijst een mooie harmonie met de 'Piano Black' buitenspiegels en de 18" lichtmetalen velgen 'Black'. Wedden dat zijn gestroomlijnde sportieve look bij u in de smaak valt?

Delen

  • Mazda CX-30 | Digitale brochure | Mazda Europe&body=De Mazda CX-30 2025 is ontworpen om u overal in alle comfort te brengen en verenigt op elegante wijze de schoonheid van een coupé met de stoerheid van een SUV. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2023/1/nl-be/ %0D%0A%0D%0A
  • Link gekopieerd!

  • Knop 'Vorige'
  • Knop 'Volgende'
Uitgever Knop 'Delen'