Crni poklopci retrovizora za vašu Mazdu CX-30 pridodaju dašak dve nijanse.
Crni poklopci retrovizora za vašu Mazdu CX-30 pridodaju dašak dve nijanse.

POKLOPCI RETROVIZORA NA VRATIMA

Upotpunite blistavu spoljašnju boju vašeg Mazda CX-30 vozila daškom dve nijanse. Crni poklopci naglašavaju moderan dizajn spoljnih retrovizora, stvarajući kontrast sa bojom karoserije. Dostupno je i u srebrnoj boji.

Moderno osvetljene lajsne na pragovima za Mazdu CX-30.
Moderno osvetljene lajsne na pragovima za Mazdu CX-30.

OSVETLJENE LAJSNE NA PRAGOVIMA

Zaštitite pragove vrata od ogrebotina i oštećenja i poboljšajte izgled svog Mazda CX-30 vozila ovim modernim osvetljenim lajsnama na pragovima.

Trajna obloga za prtljažnik za Mazdu CX-30.
Trajna obloga za prtljažnik za Mazdu CX-30.

TRAJNA OBLOGA ZA PRTLJAŽNIK

Zaštitite prtljažnik od blata, vlažnih cipela i mokrih kućnih ljubimaca. Ova trajna obloga za prtljažnik je posebno dizajnirana da savršeno odgovara vašem Mazda CX-30 automobilu, a ima i metalni CX-30 bedž. Izdignuti obod sprečava da voda i prosuta tečnost cure na unutrašnje tekstilne delove, štiteći vašu investiciju od svakodnevnog habanja i oštećenja.

Sportski spojler za Mazdu CX-30.
Sportski spojler za Mazdu CX-30.

Prednji spojler

Dodajte dašak moto-sporta svom Mazda CX-30 vozilu uz naš sportski spojler. Blistavi crni aero-dizajn poseduje pažljivo izrađene satenske hromirane umetke koji povećavaju vizuelnu snagu vašeg SUV-a. Mora biti ugrađeno zajedno sa zadnjim i bočnim spojlerom.

PERSONALIZUJTE VAŠ MAZDA CX-30 AUTOMOBIL

Originalna Mazda dodatna oprema nudi stil, udobnost, kvalitet i zadovoljstvo zbog čega je vožnja Mazda vozilom još prijatnija. Dizajnirana tako da se garantovano savršeno uklapa u spoljašnjost i unutrašnjost vozila Mazda CX-30, to je jedina dodatna oprema koja je napravljena istim standardima kvaliteta kao vaša Mazda.

Podeli

  • Mazda CX-30 | Digitalna brošura | Mazda Europe&body=Elegantno objedinjuje fluidnu lepotu kupea i odvažnu snagu SUV-a, Mazda CX-30 za 2025. godinu je izgrađena tako da vas odveze bilo kuda, udobno. %0D%0A%0D%0Ahttps://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/sr-rs/%0D%0A%0D%0A
  • Veza je kopirana!

  • Taster Prethodno
  • Taster Sledeće
Taster Podeli