Mazda CX-30 Nagisa Special Version prikazana s prednje strane parkirana pored zgrade od cigala. Unutrašnjost modela Mazda CX-30 Nagisa Special Version sa sedištima presvučenim crnim antilopom i eko-kožom u Terracotta boji.

NAGISA SPECIAL VERSION

Mazda CX-30 Nagisa Special Version, čija se veličanstvenost nepogrešivo prepoznaje, otelovljenje je elegancije. Njeni uzdržani luksuzni dizajn i oprema, izrađeni u Japanu u svakom smislu, pružaju izuzetan doživljaj vožnje. Unutrašnjost verzije Nagisa pravo je umetničko delo koje se odlikuje prefinjenim sedištima presvučenim crnim antilopom eko-kožom u Terracotta boji, sa istim crnim Leganu® veštačkim antilopom koji je korišćen na oblogama kontrolne table – sve to sa akcentovanim kontrastnim štepovima u Terracotta boji. Ispolirani elementi u crnoj i Gunmetal boji zaokružuju unutrašnjost kabine u elegantnom stilu. Ali pored dodataka u dizajnu koji mame poglede, CX-30 Nagisa se oslanja na naprednu tehnologiju kojom se unapređuje doživljaj u vožnji. Sedište za vozača sa električnim podešavanjem, aktivni vozački displej i memorija spoljašnjih retrovizora mogu se prilagođavati prema svačijim potrebama. Premijum audio sistem BOSE®, koji se odlikuje jedinstvenom BassMatch tehnologijom, pruža intenzivan i moćan doživljaj slušanja. Spolja, crna prednja rešetka usklađena je sa crnim bočnim retrovizorima i felnama veličine 18“ za aerodinamičan izgled koji odiše uglađenim sportskim duhom.

Podeli

  • Mazda CX-30 | Digitalna brošura | Mazda Europe&body=Elegantno objedinjuje fluidnu lepotu kupea i odvažnu snagu SUV-a, Mazda CX-30 za 2025. godinu je izgrađena tako da vas odveze bilo kuda, udobno. %0D%0A%0D%0Ahttps://mazda-brochures.com/main/mazdacx30/2024/1/sr-rs/%0D%0A%0D%0A
  • Veza je kopirana!

  • Taster Prethodno
  • Taster Sledeće
Taster Podeli