Mazda MX-5 Roadster in Mazda MX-5 RF, parkirani ena pred drugo. Mazda MX-5 Roadster in Mazda MX-5 RF, parkirani na plaži.

MAZDA MX-5 ROADSTER IN MAZDA MX-5 RF

Mazda MX-5 je zasnovana tako, da navduši s čistim veseljem do vožnje, saj njena natančnost, moč in zmogljivost zagotavljajo nepozabno uživanje za volanom in na sovoznikovem sedežu. Z izboljšavami podvozja, varnostnih in tehnoloških funkcij v modelnem letu 2024 z izboljšano odzivnostjo in slogom poskrbi za še višjo raven uživanja v vožnji pod svobodnim soncem. Ne glede na to, ali imate raje platneno ali zložljivo trdo streho – tako Mazda MX-5 Roadster kot Mazda MX-5 RF zaradi nizke lege, pogona na zadnji kolesi in skoraj idealno uravnotežene porazdelitve mase 50/50 med vožnjo navdušita z občutkom, da sta del vas. Ker je Mazda MX-5 zasnovana tako, da zagotavlja odlično porabo goriva, majhne izpuste in napredno povezljivost v vozilu, vam preostane le še uživanje v vožnji v njeni najčistejši obliki.

Delite

  • Digitalni katalog z Mazdo MX-5 in Mazdo MX-5 RF&body=Oglejte si Mazdo MX-5 Roadster in Mazdo MX-5 RF, ki sta zasnovani tako, da navdušita s čistim veseljem do vožnje. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/1/sl-si/ %0D%0A%0D%0A
  • Povezava je kopirana!

  • Gumb Prejšnji
  • Gumb Naslednji
Založnik Gumb Deli