Unutrašnjost modela Mazda MX-5 Roadster i upravljač.
Unutrašnjost modela Mazda MX-5 Roadster i upravljač.

LUKSUZNA UDOBNOST

Pažljivo izrađena unutrašnjost dostupna je sa novim sedištima presvučenim perforiranom kožom dopunjenim novom centralnom konzolom sa presvlakom od veštačke kože. Doživite luksuz Nappa kože – njena plitka zrnasta struktura koja je glatka na dodir odiše osećajem kvaliteta koji je daleko iznad obične kože.

Komandna tabla sa mernim instrumentima i brzinomerom u modelu Mazda MX-5 Roadster.
Komandna tabla sa mernim instrumentima i brzinomerom u modelu Mazda MX-5 Roadster.

ELEGANCIJA VIDLJIVOSTI

Prednja konzola, inspirisana klasičnim stilom moto sporta, dizajnirana je tako da pruži optimalnu vidljivost na mernom instrumentu broja obrtaja smeštenom napred i u sredini. Mazda MX-5 za 2024. je unapređena Sikkoku crnim lakiranim površinama brojčanika koje poboljšavaju čitljivost, pogotovo prilikom vožnje sa spuštenim krovom kada se okruženje često reflektuje u brojčanicima.

Standardni upravljač obložen kožom u modelu Mazda MX-5 Roadster.
Standardni upravljač obložen kožom u modelu Mazda MX-5 Roadster.

DETALJI KOJI ČINE RAZLIKU

Fino izrađeni detalji kao što su standardni upravljač obložen kožom, parkirna kočnica i menjač čine boljim svaki trenutak za volanom i doprinose stvaranju veze između vozača i modela MX-5.

Komanda tabla sa hromiranim otvorima za vazduh u modelu Mazda MX-5 Roadster.

IZNOVA DEFINISANA PREFINJENOST

Naši vešti Takumi majstori stvaraju lepotu pomoću oblika, teksture i boja. Svaki centimetar naše pažljivo konstruisane kabine dizajniran je tako da vam probudi čula taktilnim i vizuelnim doživljajem koristeći meke teksture, premijum štepove i dinamične hromirane detalje.

IZUZETNA IZRADA SVE DO POSLEDNJEG ŠTEPA

Uživajte u luksuzu i udobnosti visokog kvaliteta kabine modela Mazda MX-5 u kojoj su spojeni stil i japanska izrada. Unutrašnjost obložena kožom kombinacija je funkcije i oblika, podjednako udobna i luksuzna. Kada je reč o ukusu, elegantan nivo prefinjenosti u Mazdi MX-5 zadovoljava očekivanja i najzahtevnijih vozača.

Podeli

  • Digitalna brošura za modele Mazda MX-5 i MX-5 RF&body=Istražite modele Mazda MX-5 Roadster i Mazda MX-5 RF za 2024, dizajnirane tako da otelotvore čisto oduševljenje vožnjom.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/2/sr-rs/ %0D%0A%0D%0A
  • Veza je kopirana!

  • Taster Prethodno
  • Taster Sledeće
Taster Podeli