Mazda MX-5 Roadster i Mazda MX-5 RF parkirane jedna ispred druge. Mazda MX-5 Roadster i Mazda MX-5 RF parkirane jedna pored druge na plaži.

Mazda MX-5 ROADSTER I Mazda MX-5 RF

Preciznost, snaga i performanse modela Mazda MX-5, dizajniranog tako da otelotvori čisto oduševljenje vožnjom, pruža nezaboravnu radost vožnje. Uz poboljšanja šasije, bezbednosnih i tehnoloških funkcija, model za 2024. podiže radost vožnje sa spuštenim krovom na novi nivo unapređene upravljivosti i stila. Bez obzira na to da li više volite meki krov ili tvrdi krov koji se spušta, zahvaljujući niskom stavu, pogonu na zadnjim točkovima i skoro savršenoj ravnoteži težine od 50/50, i Mazda MX-5 Roadster i Mazda MX-5 RF se voze kao da su deo vas. Modeli su konstruisani da pruže izuzetno ekonomičnu potrošnju goriva, malu emisiju gasova i naprednu mogućnost povezivanja u automobilu, pa vam preostaje samo da uživate u vožnji u njenom najčistijem obliku.

Podeli

  • Digitalna brošura za modele Mazda MX-5 i MX-5 RF&body=Istražite modele Mazda MX-5 Roadster i Mazda MX-5 RF za 2024, dizajnirane tako da otelotvore čisto oduševljenje vožnjom.%0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/main/mazdamx5/2024/2/sr-rs/ %0D%0A%0D%0A
  • Veza je kopirana!

  • Taster Prethodno
  • Taster Sledeće
Taster Podeli