MAZDA2

VIZUALIZARE OPTIMĂ ÎN MOD PEISAJ

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA2

Află mai multe despre Mazda2. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.

Folosește configuratorul nostru pentru a găsi Mazda2 perfectă pentru tine.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI MAZDA

Încearcă Mazda2.

SOLICITĂ UN TEST DRIVE

URMĂREȘTE-NE PE

Facebook, Twitter, iPod®, Stitcher™, aha™, Bose®, Twiddler®, Centerpoint®, Nd®, Surround-Stage® și AudioPilot® sunt mărci comerciale înregistrate în SUA și în alte țări. Acestea sunt utilizate cu aprobarea deținătorului. Internet: www.mazda.ro — Septembrie 2021 — RO-RO / 3113.
Ca urmare a dezvoltării constante a produselor sale, Mazda Motor Europe își rezervă dreptul de a introduce modificări ale specificațiilor și echipamentelor. Având în vedere limitările procesului de tipărire, eșantioanele de culori și tapițerie prezentate în această broșură pot diferi față de culorile reale. Când faceți referință la acestea, se recomandă să contactați dealerul Mazda. Denumirea Bluetooth® și logotipurile aferente se afla în proprietatea firmei Bluetooth SIG, Inc. și utilizarea acestor mărci de către Mazda Motor Company se face sub licență. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.
Mazda România își rezervă dreptul de efectua modificări la nivelul prețurilor, specificațiilor și echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale. Toate datele prezentate în această listă sunt neangajante și sub rezerva greșelilor de tipar.

Distribuie

  • https://mazda-brochures.com/mazda2/2021/1/ro-ro/&text=Mașină Mazda2 2022 | Broșură digitală | Mazda UE
  • https://mazda-brochures.com/mazda2/2021/1/ro-ro/
  • Mașină Mazda2 2022 | Broșură digitală | Mazda UE&body=Descoperă broșura digitală a Mazda2 2022. Micul hatchback, compact, sportiv și distractiv de condus cu design KODO, Tehnologie Skyactiv avansată și economie remarcabilă de combustibil datorită arderii unice cu vortex în diagonală. %0D%0A%0D%0A https://mazda-brochures.com/mazda2/2021/1/ro-ro/ %0D%0A%0D%0A
  • Link copiat!